Skyddsåtgärder

För att minska smittspridning och öka tryggheten på biblioteket har vi på Kramfors bibliotek vidtagit vissa åtgärder.

- All programverksamhet har ställts in tillsvidare
- På biblioteket finns tydliga skyltningar uppe som informerar om Covid-19
- Lokalen har möblerats om lite och färre personer får vara i grupprummen samtidigt
- God hygien uppmuntras och handsprit finns på plats
- Lånereglerna har ändrats tillfälligt. Mer info om detta finns i menyn till höger

Då det är viktigt att hålla avstånd mellan personer kan inte personalen alltid hjälpa dig med dina frågor.
Om ärendet innebär att du och personalen måste vara nära varandra eller om ni vill att personalen tar i föremål som te.x era telefoner, så kan vi inte hjälpa till. Vi hoppas att ni som besöker oss har förståelse för detta.

Välkommen att kontakta oss på biblioteket om du har några frågor.

Mer detaljer om anpassad service så som Bibblans bokkassar, hittar du i listan till höger.

Telefonnummer: 0612-802 54, eller 0612-802 55

E-mail: biblioteket@kramfors.se