Anpassade böcker

På biblioteken finns hjälp för dig som av olika anledningar har svårt att läsa. Vi har bland annat talböcker, lättlästa böcker och böcker med stor stil.
Mer om Anpassade böcker

Bokbussen

Bokbussen besöker hela kommunen. Den innehåller böcker, filmer och tidskrifter, och ger tillgång till scanner, skrivare och trådlöst nätverk.
Mer om Bokbussen

Bokcirkelkassar

Starta en läsecirkel och bli en del av vår tids nya folkrörelse! Det är nu ännu enklare när du kan låna åtta exemplar av samma titel.

Boken kommer

Hvis du ikke kan komme til biblioteket så kan biblioteket komme til deg. Tjenesten er for deg som pga alder, lang-tids sykdom eller nedsatt funksjonsevney har problem med å komme deg til biblioteket.

Bøker på mange språk

Biblioteket har bøker, aviser og tidsskrifter på mange ulike språk. Når du søker etter bøker så kan du velge å bare vise bøker som er på ett spesifikt språk.
Mer om Bøker på mange språk

Datorer, utskrifter och kopiering

Här kan du läsa mer om hur du lånar datorer, använder vårt trådlösa nätverk, gör utskrifter och kopierar.
Mer om Datorer, utskrifter och kopiering

Innkjøpsforslag

Her kan du legge inn forslag på bøker eller media du vil at biblioteket skal kjøpe inn.
Innkjøpsforslag

Lånekort

Du behöver ett lånekort för att kunna låna och reservera böcker och andra media på biblioteket. Lånekortet är personligt och kostar inget. När du gjort ett ansökan om lånekort kommer du in till biblioteket och visar din legitimation.

Reservera böcker

Du kan själv reservera på vår hemsida. Tryck på "Logga in" uppe till höger, och logga in med dina uppgifter. Leta fram boken du vill ha, och tryck ”Reservera”, eller så kan du kontakta personalen och be att de hjälper dig.

Søknad om fjernlån

Hvis biblioteket ikke har boken du ønsker å låne så kan den skaffes via fjernlån fra andre bibliotek i Norge eller utenlands.
Mer om Søknad om fjernlån

Återlämningslådor

Du kan lämna tillbaka det du har lånat antingen på ett av biblioteken, på bokbussen, eller i bibliotekets återlämningslådor.
Mer om Återlämningslådor

Søk

Språkvelger