Vernissage för Dit vinden tar oss - Triennalen

Välkomna på vernissage för utställningen "Dit vinden tar oss"!

Om Triennalen

Välkomna på vernissage för utställningen "Dit vinden tar oss" med konstnärerna David Larsson, Linnéa Therese Dimitriou och Oscar Kaleva Karlsson. Utställningen är en del av den länsomfattande konsthändelsen Triennalen och pågår 11 juni till 8 augusti.

Totalt medverkar 33 i Triennalen som sprider ut sig i länets alla kommuner och konsthallar. Triennalen är en utveckling av tidigare Y-salong som visades vart tredje år på Västernorrlands museum. Den första triennalen i Västernorrland arrangeras av Konstfrämjandet i samarbete med Västernorrlands museum, Apotekshuset Konst och Kultur Sollefteå, Härsnösands konsthall, Kramfors konsthall, Sundsvalls museum, Timrå kommun, Ånge konsthall, Örnsköldsviks museum och konsthall, region Västernorrland.

Vernissage: Lördag 11 juni kl. 12.00-15.00

Utställning: 11 juni-8 augusti